Kevin Janssens heeft een zeer slechte gewoonte waardoor zijn relaties altijd mislukken

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week raakte bekend dat acteur Kevin Janssens niet langer vrijgezel is. Hij heeft een relatie met de 25 - jarige actrice Ella - June Henrard.

Kevin en Ella - June leerden elkaar kennen op de set van de nieuwe politiereeks 'Fair Trade' die zal uitgezonden worden op VTM. In de reeks spelen ze twee politieagenten die met elkaar botsen, maar in het echte leven vormen ze nu dus een koppel. Ze gingen ondertussen al samen op liefdesreis naar Egypte, waar ze zelfs een privé villa hadden gehuurd om in alle rust en stilte van elkaar te kunnen genieten.

Het liefdesparcours van Kevin was tot hiertoe nochtans best wel hobbelig. Hij is al met verschillende bekende vrouwen geweest, en deze relaties bleven allemaal niet duren. Eva Pauwels, de ex van Jacques Vermeire, was de eerste bekende vrouw waarmee hij samen was. Daarna volgden onder andere ook nog zangeres Natalia, presentatrice Ann Lemmens, ex - K3'tje Josje, en modellen Renee Trompert en Louise De Schryver. Ella - June had in het verleden een relatie met acteur Rik Verheye. 

Ella - June Henrard is momenteel nog niet zo heel bekend, maar daar kan in de nabije toekomst snel verandering in komen. Ze zal immers niet alleen te zien zijn in 'Fair Trade' aan de zijde van haar vriend Kevin Janssens, maar ook in de misdaadreeks 'De Kraak', en in het najaar is ze te zien in de film 'Torpedo'. 

Hopelijk zorgt net die toenemende bekendheid van Ella - June niet voor problemen in hun relatie. Kevin zou namelijk een heel slechte gewoonte hebben, waardoor zowel zijn relatie met Natalia als die met Josje op de klippen zijn gelopen. Hij zou nogal dominant worden in zijn relaties, en jaloers worden op de populariteit van zijn bekende partners. Dit was het geval bij Natalia en Josje. Hij werd toen "een bezitterige persoonlijkheid" genoemd. Hopelijk voor Ella - June heeft Kevin deze vervelende gewoonte ondertussen achter zich gelaten.