Britse Queen zoekt 'social media manager': dit zal hij of zij krijgen

bron: Tagmag
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Britse Queen Elizabeth heeft dé droomjob openstaan voor iedereen die alles kent van sociale media en dol is op royals. Ze is namelijk op zoek naar iemand om de nieuwe koninklijke website en de sociale media te onderhouden.

In de officiële vacature staan de taken van de nieuwe social media manager beschreven. Hier zal hij of zij moeten voor zorgen: 

“Nieuwe manieren vinden om de koningin in de kijker te houden, zowel in Groot-Brittannië als op het wereldtoneel om de voordelen uit te spelen en de risico’s te beperken. Je moet ervoor zorgen dat onze digitale kanalen de hele tijd de interesse opwekken en een heel verscheiden publiek aanspreken. Verslag uitbrengen van staatsbezoeken, prijsuitreikingen en publieke opdrachten.”

Een uitdagende job, maar de beloning is zeker niet slecht: 

Het loon bedraagt minstens 30 000 Britse pond per jaar, dat is zo'n 34 000 euro, er zijn 33 vakantiedagen, de Queen betaalt 15 procent bijdrage in het pensioensparen en men kan opleidingen volgen indien gewenst. En zeker niet onbelangrijk: hij of zij krijgt een gratis lunch!

Tags queen