VTM

Jan Van den Bosch heeft portie ellende wel gehad: “Verschrikkelijk om mijn vrouw Fran zo droevig te zien”’

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Jan Van den Bosch heeft groot nieuws te melden. Hij gaat trouwen met zijn vrouw Fran.

Jan, die in Familie de rol van Zjef speelt, heeft met Fran twee kinderen. Het koppel heeft zijn portie ellende wel gehad. Ze kregen te maken met enkele miskramen, gezondheidsperikelen met hun zoontje Sam die geboren werd zonder heupgewrichten en dan waren er ook nog eens veel problemen met hun verbouwing.

“Ik denk niet dat er ooit een koppel gelukkiger is geworden van verbouwingen”, reageert Jan in TV-Story. “Van slechte funderingen tot een omgewaaide gevel: we hebben onze portie wel gehad. Gelukkig weet Fran hoe ze mij moet kalmeren.”

“We waren toen allebei prikkelbaar”, gaat Fran verder. “Maar we zijn daar als koppel sterker uitgekomen. Voor de komst van Lou kregen we drie miskramen te verwerken, maar ik heb toen veel steun gehad aan Jan.”

Jan weet dat hij goed kan troosten. “Na de eerste miskraam zijn we naar Frankrijk gereden”, zegt hij. “We hebben een hele week niks gedaan, behalve een reuzegrote puzzel gemaakt. Met een wijntje erbij. Ik vond het vreselijk om Fran zo droevig te zien."