Julie Van den Steen in tranen door belangrijk nieuws dat ze te vertellen heeft

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: MNM
Julie Van den Steen heeft een besluit genomen. Het is geen goed nieuws voor al haar fans.

Julie Van den Steen besliste om te stoppen om met radio maken. Ze stapt dus op bij MNM. Julie presenteerde daar vijf jaar lang de ochtendshow met Peter Van de Veire.

Woensdagochtend was het voor Julie voorlopig de laatste keer op de radio. Het afscheid viel haar duidelijk zwaar. “Ik was net afgestudeerd, vijf jaar geleden, en de dag erna stond ik plots in de lift van de VRT”, zei Julie op MNN over haar afscheid. 

"Het ging allemaal zo snel. Ik heb hier zoveel mooie kansen gekregen. Ik heb zoveel geleerd en zalige, interessante mensen leren kennen. Ik heb gelachen, gehuild en ben boos geweest. Al heeft dat laatste ook wat te maken met het feit dat mijn wekker elke dag om drie uur in de ochtend afgaat.”

Julie kon haar tranen niet meer bedwingen. “Precies alsof ik afscheid neem van mijn lief, of een vriend”, zei ze terwijl de tranen over haar wangen rolden. Ze richtte zich ook tot Peter Van de Veire, haar mentor. “Merci om mijzelf te laten ontdekken, me te laten ontdekken dat ik het kan. Merci om mij te doen lachen. Je bent mijn eeuwige vriend, een papa. Dit was de beste ochtendshow van Vlaanderen. Maar eerst ga ik even rusten, en niet opstaan voor negen uur. Ik ga wel iets anders doen, een nieuwe uitdaging. Ik zie jullie allemaal graag, ik ga jullie erg hard missen. Tot snel.”