Ex-baas van Familie haalt hard uit: “Die verhaallijn was een kapitale fout”
PMN
Ex-baas van Familie haalt hard uit: “Die verhaallijn was een kapitale fout”
Foto: VTM

De fans van Familie hebben ook regelmatig kritiek op de nieuwe bazen van Familie. “De verhaallijnen van de vorige waren beter”, luidt het dan.

Gisteren besliste bondscoach Roberto Martinez om Radja Nainggolan niet te selecteren voor het WK voetbal dat volgende maand doorgaat in Rusland.

Het maakt Anthony razend. “Na een dagje bezinnen denk ik er dit van: “Eendracht maakt macht” oftewel “L’union fait la force”. Dat staat op ons wapenschild beste Roberto Martinez en alles en iedereen bij de voetbalbond! Dus deze stoot (enkele weken voor het WK) die het land splijt, konden we best missen, oh ironie. Na Marc ‘mois-je’ Wilmots, de zoveelste blunder.” 

“Het grootste strijdershart, de sterkste krijger van de pitch houden, ongezien.. Elke opponent lacht vandaag, op de dag dat de voetbalsport het moest afleggen tegen de waanzin van een dictator. En dan doen we er nog een contractverlenging bovenop. Il faut le faire, dit scenario is zelfs een Razzie onwaardig!

Ps: Pardon my Spanish (en ja, schelden is ordinair) maar u bent een Hijo de puta Mijnheer Martinez. Ik hoop dat u opstapt en dat we MET Radja erbij wereldkampioen mogen worden. Fijne avond nog.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.