Junior Planckaert heeft moeilijke beslissing genomen: Dit is er aan de hand

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Junior Planckaert heeft een moeilijke beslissing genomen. Hij legt zelf uit wat er aan de hand is.

Junior Planckaert maakte onlangs een einde aan zijn relatie met Zoë. Een dik jaar geleden was hij nog zo blij dat zij in zijn leven was. Wat liep er mis?

“Mja, die romance heeft niet al te lang geduurd. Intussen ben ik alweer een halfjaar single. En als het van mij afhangt, zal dat nog een hele tijd zo blijven”, zegt Junior Planckaert in Dag Allemaal. 

Daarvoor was hij acht jaar samen met Shirley. Die relatie liep mis omdat ze zo’n 200 kilometer van elkaar woonden. “Dit keer lag het anders. Ik ben te snel in een nieuw avontuur gedoken. Het was nog maar twee maanden uit met Shirley en ik was onze breuk volop aan het verwerken.” 

“Ik was nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Het ligt dus aan mij, Zoë heeft niets verkeerd gedaan. Ik wou niet met haar voeten spelen, dus ik heb dat eerlijk opgebiecht in plaats van haar aan het lijntje te houden. Zoë en ik zijn zonder ruzie uit elkaar gegaan. Ze heeft zuiders bloed, maar ik heb geen furie over me heen gekregen. We zijn zelfs nog altijd vrienden. En ook met haar ouders kom ik nog goed overeen. Zij wonen tweehonderd meter van Magali’s ouders in Deinze."