Zoon van Roel Vanderstukken doet opmerkelijke vaststelling over zijn papa in Familie
PMN
Zoon van Roel Vanderstukken doet opmerkelijke vaststelling over zijn papa in Familie
Foto: VTM

Gisteren was er een erg speciale scène in Familie. Roel Vanderstukken stond samen met zijn zoon Toots op de set.

Die 'Mottige Mot' blijkt voor kinderen zo griezelig te zijn, dat ouders vroegtijdig de zaal te verlaten. Eén iemand eist zelfs zijn geld terug.

De 'Mottige Mot' wordt gespeeld door Luc Verhoeven, die eerder onder meer te zien was in 'Nonkel Jef' en 'Familie'.` "Ik ben erg geschrokken', zegt hij in Dag Allemaal. "Ik ben het gewend om komische personages te spelen. Eens in de huid kruipen van de slechterik, leek me wel plezant. Ik heb de Mottige Mot dan ook zo goed mogelijk proberen te spelen."

"Het was echt niet m'n bedoeling kinderen schrik aan te jagen. Integendeel. Ik snap het ook niet. De lach van de Mottige Mot is wat raar, maar uiteindelijk is hij héél vriendelijk. De heks in `Hans en Grietje' is toch véél enger?"

"Mijn petekindje is onlangs naar de K3-show komen kijken. Ze had geen schrik, en is amper 3 jaar. Even oud dus als dat kindje van die Nederlandse mama die haar geld terugeist. Eerlijk? Ik denk dat de ouders er een groter drama van maken dan de kinderen. Ze begrijpen de boodschap die erachter zit niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.