“Koning Albert ziet haar liever dan zijn kinderen met koningin Paola”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Twintig jaar geleden was het Royaltywatcher Mario Danneels die het bestaan van Delphine onthulde. De rest van het verhaal kennen we intussen wel.

“De Belgische bevolking heeft Delphine al lang erkend’, zegt royaltywatcher Mario Danneels (38) in Dag Allemaal. “De meeste mensen beseffen dat zij het gelijk aan haar kant heeft. Ze zou hier ook nooit aan begonnen zijn als ze effectief de dochter was van Jacques Boël. Hij is één van de rijkste mensen in België en Delphine was z’n enige erfgename.”

“In z’n brieven aan Delphines mama Sybille schreef Albert dat hij hun dochter liever ziet dan zijn kinderen met Paola’, gaat Mario Danneels verder. “Die brieven zitten in het dossier. Ook toen hij een einde maakte aan zijn relatie met Sybille om zijn huwelijk met Paola nieuw leven in te blazen, bleef Albert contact houden met Delphine en stuurde hij haar geregeld cadeautjes.”  

“Daar kwam pas een einde aan toen Paola dit ontdekte. Inmiddels mag Albert de naam Delphine zelfs niet uitspreken of Paola schiet al in een colère. Dat heeft Albert zelf nog verklapt aan een politicus."