VTM

Stef Wauters heeft nieuws: “Tot dan blijf ik doorgaan als nieuwsanker bij VTM”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Stef Wauters wacht vandaag een drukke dag. Hij zal een hele dag het verkiezingsnieuws presenteren op VTM.

Stef Wauters kijkt enorm uit naar een dag als vandaag. Hij heeft dan ook een besluit genomen over zijn toekomst bij VTM. “Zolang ik gezond, fit en scherp blijf, wil ik doorgaan. Journalist is het leukste beroep ter wereld”, concludeert Stef in TV-Story.

“Onze collega Dirk Van den Bogaert is vorig jaar 65 geworden en hij vroeg expliciet om te mogen blijven werken. Zeker omdat hij die twee grote verkiezingen graag wilde meepikken. Dat is de ingesteldheid van een echte journalist, hé. Die wil erbíj zijn.”
(Lees verder onder de foto)

Media
Stef is intussen al 25 jaar journalist. Hij zag de media veranderen. “Je voelt dat sociale media heel belangrijk zijn geworden in de campagnes. Korte oneliners, echte koppen die het debat verdringen. Online scherp uit de hoek komen is zeker een trend van de laatste jaren, het bekvechten tussen politici is dan weer van alle tijden.”

“Ik heb nog nooit iets anders geweten. En het moet niet altijd beschaafd en afgelikt zijn. Intussen sta ik als anker ook stevig genoeg in mijn schoenen om een en ander in goede banen te leiden."