Ex-Familie-actrice Hilde Van Wesepoel heeft groot nieuws te melden

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Hilde Van Wesepoel werd destijds bij Familie ontslagen. Ze speelde er de rol van Linda.

Hilde Van Wesepoel heeft een nieuwe vriend. “Eind juni vertrek ik naar Kreta. Ik kom er al jaren met mijn collega en goede vriendin Myriam Bronzwaar. Ze heeft me er zelfs voorgesteld aan mijn huidige vriend Christos. Een Griek, ja. Maar geen typische donkerharige macho, hoor. We zijn intussen een jaar samen”, vertelt Hilde in TV-Story.

“Het was heel lang geleden dat mij zoiets was overkomen. Onze blikken spraken meteen boekdelen. Deze relatie kwam echt als een verrassing, want ik was al vijf jaar heel gelukkig als single. In het begin was het wel een beetje wennen. Ik probeer nu een beetje Grieks te leren, maar in tussentijd spreken we Engels.”

“Hij is een lieve, warme man.  Hij is een beetje jonger dan ik, maar hij heeft een oude ziel, hij is heel volwassen. We zijn gewoon zielsverwanten. Ik ken hem precies al mijn hele leven. We willen er samen voor gaan. Het toeval wil dat hij ook acteur is. Hij ging naar het conservatorium en heet lang klassieke Griekse tragedies gespeeld. Maar sinds de economische crisis speelt het theaterleven zich vooral in Athene af, en hij houdt niet van die overbevolkte stad. Christos woont op het platteland, maar werkt in de zomer in de horeca op Kreta. In die job is hij ook gelukkig."