Kyra Gantois echt niet goed gezind op Anuna De Wever na 'Gert Late Night'

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vrijdag gaan Kyra Gantois en Anuna De Wever samen met de rest van Youth For Climate nog één keer knallen. Dan volgt er een klimaatmars plus afterparty.

Kyra Gantois hoopt dat er veel volk komt opdagen. “We denken niet dat er 35.000 mensen zullen zijn, zoals op het hoogtepunt, maar misschien tot 10.000. Het is heel moeilijk te zeggen, zo na een stuk of twintig marsen op donderdag”, reageert ze in Gazet van Antwerpen.

Anuna De Wever was afgelopen woensdag nog de gast bij ‘Gert Late Night’. Kyra vond het jammer dat zij er niet bij mocht zijn. “Ja, dat wel, dat kan ik eerlijk zeggen. Daar hebben we het al vaak over gehad. We zijn samen gestart, ik doe even veel werk, ik heb even veel verplichtingen, maar ik krijg er niet die aandacht voor.” 

“Niet dat ik de aandacht op zich wil, of dat de media zich met mijn liefdesleven of zo moeten gaan bezighouden, maar mensen denken nu vaak dat ik veel minder doe dan Anuna en dat is niet zo. Dan heb ik ook het recht om erbij te zitten in zo’n programma. Anuna moet daar op aandringen, vind ik, maar zij zegt dat ze er ook niets aan kan doen dat ze alleen haar vragen."