Raf Walschaerts van Kommil Foo moest dringend ingrijpen
Raf Walschaerts van Kommil Foo moest dringend ingrijpen
Foto: Photonews

Raf Walschaerts is momenteel samen met zijn broer Mich als Kommil Foo te zien in het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek. Op een bepaald moment moest hij ingrijpen.

We zagen dit seizoen onder meer paaldanser Domenico, zangeres Karolien ­Goris en de kerels van Baba Yega opduiken. Wie we niet gaan zien is de West-Vlaamse charmezanger Michael Lanzo. Die won het programma in 2013.

 “Ik ben diep ontgoocheld en teleurgesteld”, laat Lanzo weten via Facebook. Belgium's Got Talent is wel even komen filmen op een optreden, maar meer zat er niet in. Dat verslag zit vanavond in de show, schrijft Het Nieuwsblad.

"Het is voor ons belangrijk dat ­alle winnaars, maar ook andere iconische acts, aan bod komen in dit jubi­leumseizoen. Michael ­Lanzo is te zien in de zesde ­studioshow. Niet live, wel in een item over de springplank die Belgium's Got Talent kan zijn voor de kandidaten", luidt het bij productiehuis Fremantatie. 

"Michael ­getuigt over de impact van het programma op zijn carrière. We hebben bewust voor die aanpak gekozen om aan te tonen hoe succesvol sommige kan­didaten zijn, dus ook ­Michael vijf jaar na zijn overwinning.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.