Familie van Michael Schumacher heeft verrassende mededeling te doen over hem
PMN
Familie van Michael Schumacher heeft verrassende mededeling te doen over hem
Foto: Photonews

De familie van Michael Schumacher wil niet communiceren over zijn gezondheidstoestand. Ze hebben nu een verrassende mededeling te doen.

In haar privé-leven is Natalia klaar voor de volgende stap. De zangeres denkt bij Q-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe luidop aan kinderen. “Maar het moet wel een kind zijn dat gemaakt is uit liefde”, citeert Showbizzsite, Natalia.

Liefde
“Ik ben een kind dat gemaakt is uit liefde en ik zou dat ook graag zo willen verder zetten. En als dat zich niet voordoet, dan is dat maar zo. En ik zal daar ook wel mee omkunnen net zoals mijn oudste zus die ook geen kinderen heeft en dat is nog altijd een spring-in-‘t-veld en die is ondertussen 54 maar ik zou er wél nog willen.”

Nadenken
“Als je een kind maakt, je moet ook wel een beetje nadenken aan later. De issues die jij nu hebt, geef je later wellicht door."

Besef
"En vroeger wou ik dat niet en had ik zoiets van ‘zeg, ik ga dat niet doen kinderen want ik wil mijn issues niet doorgeven. Maar nu denk ik: je kan nooit perfect doen, je gaat altijd fouten maken en ik besef dat nu . Dat besef is wel wat laat gekomen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.