VTM

Sandra Bekkari verdwijnt van het scherm

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sandra Bekkari heeft een belangrijke beslissing genomen. Ze neemt voorlopig afscheid van VTM.

De voorbije twee jaar was Sandra Bekkari (45) telkens te zien op VTM met 'Open Keuken'. In het programma liet Sandra Vlaanderen lichte en gezonde voeding ontdekken. Voor het eerst komen er dus geen nieuwe afleveringen meer aan.

Sandra wil deze zomer en in het najaar enkele andere projecten opstarten. De combinatie met VTM zou te zwaar geweest zijn voor haar. “Ik bedank VTM, mijn team én mijn kijkers voor de vier mooie seizoenen en de in totaal 300 afleveringen. Kiezen is altijd een beetje verliezen. Ik popel om dit najaar een nieuw concept voor te stellen dat onder meer zal bestaan uit een boekenreeks, een evenement en tal van andere food-initiatieven. Ik bouw voort aan mijn werk om een gezonde levensstijl nog makkelijker in ieders leven te passen”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

Het is nog niet duidelijk wie Sandra Bekkari dit najaar zal opvolgen en of er nog een nieuw culinair programma komt. Bij VTM zijn ze in ieder geval nog steeds zeer tevreden over Sandra. Programmadirecteur Davy Parmentier sluit ook niet uit dat er in toekomst nog samenwerkingen komen met haar.