‘Foute Vriend’ Steven Goegebeur heel emotioneel in Gert Late Night: “Nee, ik ben niet gelukkig”

bron: Gert Late Night
door: Redactie
Afbeelding bron: Gert Late Night
Steven Goegebeur kennen we als comedian en “Foute Vriend” uit het gelijknamige programma op Q2. Hij is deze week één van de centrale gasten op de boot bij Gert en James.

In de vaste rubriek "Bedgeheimen met James" raakte James Cooke een gevoelige snaar met de vraag of hij momenteel gelukkig is: "Nee, ik ben eigenlijk niet gelukkig", zuchtte Steven. "Drie jaar geleden beslisten mijn vrouw en ik om uit elkaar te gaan. Dat blijf ik een falen vinden. Als vader, en als man. Je beslist om elk een eigen weg te gaan, en je hoopt terug geluk te vinden, maar daarom vindt je dat nog niet. Onlangs kwam ik mijn regisseur tegen, we gaven elkaar een lange knuffel. En toen besefte ik: dat mis ik echt keihard, zo'n affectie", vertelde Steven geëmotioneerd. 

In tranen ging hij verder: "Ik doe het goed en mijn vrouw doet het ook goed, maar het is jammer dat het gescheiden moet gebeuren." Ondanks alles heeft Steven toch ook iets positiefs ontdekt: "Als de scheiding dan toch iéts goeds heeft voortgebracht, dan is het dat ik een veel betere papa voor mijn kinderen ben geworden ."