VTM

Marianne Devriese heeft het niet makkelijk met haar dochter Pippa: “Dan krijst ze het hele huis bijeen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Marianne Devriese speelt in Familie de rol van Iris. In het echte leven is Marianne samen met acteur Steve Geerts en hebben ze drie dochters.

Hun jongste dochter Pippa heeft de zeldzame aandoening GRIN2B. “In de beginperiode zorgde dat we voor discussies tussen mij en Steve. Ik was in die periodes doodop en kon het niet meer opbrengen om voor Steve, Marianne te zijn”, legt ze uit in TV-Story.

“Op zulke momenten is naast communicatie, humor heel belangrijk. Als ik dan iets onnozels doe waardoor Marianne keihard in haar lach schiet, vind ik dat ontzettende plezant”, pikt Steve Geerts in.
(Lees verder onder de foto)

Vermoeiend
“Het is zo dat je Pippa voortdurend in de gaten moet houden. Je kan haar niet vragen om even rustig in de zetel te zitten. We moeten ook voortdurend controleren of er geen bestek of gsm in onze vuilnisbakken terechtgekomen zijn.”

“Het is vooral vermoeiend omdat je haar niet kan berispen”, gaat Marianne verder. “Je kan ook niet uitleggen waarom iets niet mag. Ze is eigenlijk het gelukkigste kind ter wereld, maar weet soms met zichzelf geen blijf. Vooral in het weekend niet. Dan is ze de hele tijd bij ons en krijst ze het hele huis bijeen."