Ibe uit 'The Voice' krijgt het moeilijk: "Neem het van mij aan, dit is geen lachertje"
PMN
Ibe uit 'The Voice' krijgt het moeilijk: "Neem het van mij aan, dit is geen lachertje"
Foto: VTM

De kans lijkt groot dat de 17-jarige Ibe vrijdag zal uitgeroepen worden tot de winnaar van 'The Voice van Vlaanderen'. Hij is ook de favoriet van Alex Callier.

Een groep vrienden was op 15 december 2017 in het Sportpaleis van Antwerpen om er een concert van dj’s Dimitri Vegas en Like Mike bij te wonen. De sfeer was uitgelaten, schrijft Het Nieuwsblad.

Gefilmd
Alles ging goed tot Toon, één van de vrienden’, een klap kreeg van een man in ontbloot bovenlijf. Waarom de man dat deed is nog altijd niet geweten. Er was voorafgaand geen ruzie. Alles werd wel gefilmd.

Nederlander
De politie is al een tijdje dringend op zoek naar de man. Het is intussen geweten dat het om een Nederlander gaat. De slag moet bijzonder hard geweest. Het slachtoffer lag een week in coma en is nog altijd werkonbekwaam. Aangenomen wordt dat de dader dan ook getraind is en mogelijk een gevechtsport beoefent.

"Het had slechter kunnen aflopen"
“Want we weten nu bijna zeker dat de dader een Nederlander is. Hij had geen reden om zo uit te halen en sloeg zo hard dat het slechter had kunnen aflopen voor het slachtoffer”, zegt Patrick Aerts van de Antwerpse recherche die nu snel op een doorbraak rekent.

Meer nieuws

Meer nieuws

.