Koning Filip neemt drastisch besluit door verkiezingen van zondag
PMN
Koning Filip neemt drastisch besluit door verkiezingen van zondag
Foto: Photonews

Komende zondag zijn het verkiezingen. Het lijkt er sterk op dat het ook deze keer niet makkelijk zal worden om een federale regering te vormen.

Vandaag sukkelt de 82-jarige Bas Van Toor met zijn gezondheid. Hij heeft daarom besloten om definitief te stoppen als clown Bassie. “De oude huppelende Bas word ik nooit meer”, zegt hij. 

“Mijn pruikje, mijn rode neus en mijn flapschoenen liggen voorgoed in een koffertje opgeborgen op zolder. Dag vriendjes en vriendinnetjes, de jaren die me nu nog resten wil ik genieten van mijn vrouw Coby, van mijn kinderen en onze vrienden. Bassie is niet meer, het is vanaf nu alleen nog Bas.”

Levensgevaar
Bas is door een hel gegaan. Zijn leven hing zelfs een tijdje aan een zijden draadje. “Ik ben zelfs klinisch dood geweest, doordat ik een hartstilstand kreeg en dreigde te stikken”, zegt hij.

Na maanden revalideren mocht Bas afgelopen week weer naar huis. “Heel fijn. Maandenlang heb ik hiervan gedroomd. Alleen al het feit dat ik gewoon iets tegen Coby kan zeggen, maakt me intens gelukkig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.