Vriend van Sarah-Lynn Clerckx: “Logisch dat dit gebeurt met al haar mannelijke fans, ze is bekend en knap”
PMN
Vriend van Sarah-Lynn Clerckx: “Logisch dat dit gebeurt met al haar mannelijke fans, ze is bekend en knap”
Foto: Medialaan

Sarah-Lynn Clerckx haar focus ligt volledig op haar studies. Pas als haar studies voltooid zijn, wil ze weer voluit voor het acteren gaan.

Begin dit jaar nam Cathérine Kools (36) afscheid van Familie. Ze speelde de rol van dokter Leen.

 "Ik ben al zo'n 25 jaar actrice, en ik doe dat nog altijd met veel passie. Maar sinds ik bij `Familie' weg ben, heb ik ook terug meer tijd voor ándere dingen", zegt Cathérine in TV-Familie.  

"Ik ben al een hele tijd geleden met Millefeuille begonnen, een project waarmee ik kooklessen en workshops geef. Alles draait om gezonde, smaakvolle voeding. Dat komt opnieuw op de agenda. En verder zing ik ook, met mijn groep Hummingbird. Maar ik acteer ook nog, hoor. Maar voorlopig niet op tv. Dat hoeft niet altijd op tv te zijn, hé. Verder doe ik vaak stemmenwerk. Reclamespots inspreken, bijvoorbeeld."

"Ik heb `Familie' heel graag gedaan, ik heb er veel plezier aan beleefd. Ook aan de collega's. Maar het is nu even tijd voor iets nieuws. Of ik nog terugkeer? Zelfs Marie-Rose zal blijkbaar weer opduiken. Alles is mogelijk in `Familie'-land, hé. Alle opties liggen open, en dat is altijd een leuke positie. Da's het enige wat ik daarop kan zeggen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.