Makers van Familie kondigen komst van zoontje Roel Vanderstukken aan en dat is nog niet alles

bron: VTM
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De makers van Familie hebben vandaag zeer fijn nieuws te melden. Er komt iemand bijzonder meespelen in de reeks.

De makers van Familie kondigen de komst van Toots Vanderstukken aan. Dat is het 8-jarig zoontje van Roel Vanderstukken, die de rol van Benny speelt.

Toots speelt de rol van Rikske. “Samen met je zoon op de set, het is toch iets speciaals”, vertelt Roel Vanderstukken bij VTM. “Bij de repetities van onze eerste scène had ik het vooral zelf moeilijk om naar mijn personage Benny te schakelen. Ik betrapte mezelf erop voortdurend Toots in de gaten te houden... dat was dus eerder de trotse papa die naar boven kwam. Hij doet het schitterend, erg plichtbewust en gefocust. Momenten om te koesteren!” Je kan Toots vanaf 27 mei aan het werk zien.

En daar blijft het niet bij. De makers kondigen ook de komst aan van Christophe Stienlet. Hij speelt de vader van Rikske en een collega van Robyn. "Met de komst van Johan en Rikske wordt in Familie een nieuwe verhaallijn aangesneden. Johan is een alleenstaande papa die het financieel niet breed heeft en worstelt met de gezondheidsproblemen van zijn zoon", luidt het. "Rikske heeft namelijk de ziekte van Duchenne, een erfelijke ziekte die de spieren aantast en verzwakt. Daardoor is de jongen in een rolstoel beland. Het is Robyn die zich om hun lot bekommert."