Rani De Coninck blikt terug op haar week in 'Gert Late Night': "Ik heb dat daar ontdekt"
PMN
Rani De Coninck blikt terug op haar week in 'Gert Late Night': "Ik heb dat daar ontdekt"
Foto: Instagram

Rani De Coninck was vorige week samen met Jelle Cleymans en Jan Kooiman te gast in 'Gert Late Night'. Het werd daar een onvergetelijke week, zo blijkt.

Ook na het programma kwam het niet meer goed tussen die twee. Kevin begon een relatie met Chloë. Het meisje dat hem wist te verleiden op het eiland.

Maar ook aan die relatie komt nu een einde. "Ja, ik heb het uitgemaakt', zegt Chloë in Dag Allemaal. "Want hij blijft maar flirten met andere meisjes. Ik weet niet of hij me ook echt heeft bedrogen, maar alleen al uit zelfrespect moest ik me de sterkere persoon tonen. Want anders had hij me sowieso binnen de kortste keren gekwetst. Dus ja..."

"Ik vind het heel jammer. Nu, Kevin en ik kwamen goed overeen, maar ik beschouwde hem zeker niet als de liefde van mijn leven. En hij heeft nog steeds contact met die Megan ook."

"Mochten ze een kind hebben, dan zou ik daar alle begrip voor hebben. Maar nu... Dat contact hoeft toch niet meer? Nee, dan is het beter dat ik er de stekker uittrek, zo kunnen we nog altijd vrienden blijven. Ik vind Kevin in dit geval trouwens hypocriet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.