Joris uit 'Blind Getrouwd' wil iets kwijt over zijn medekandidaten: "Zo denk ik over hen"
PMN
Joris uit 'Blind Getrouwd' wil iets kwijt over zijn medekandidaten: "Zo denk ik over hen"

Het seizoen van 'Blind Getrouwd' is al even achter de rug. Dit weekend kwamen de kandidaten nog eens samen.

Uitgerekend de clown die alle kindjes aan het lachen brengt en niet in het minst de zieke kindjes. Zo had hij net nog een tournee gepland langs de Vlaamse ziekenhuizen. Kevin was een graag geziene gast bij de Vlaamse Kinderliga.

"We zochten enkele jaren geleden naar een professionele clown", zegt Joeri Verbraeken van de Vlaamse Kinderliga in Het Laatste Nieuws. "Via een managementbureau zijn we bij Kevin beland. Hij deed een proef en iedereen was meteen enthousiast.” 

“Kevin was de ideale clown: joviaal, grappig, mondig. Op professioneel gebied kan ik over hem eigenlijk niets slechts zeggen. Over zijn privéleven sprak hij niet veel."

Hij bracht de kindjes aan het lachen als dokter Aspirine. Dat ging hij deze zomer opnieuw doen. "Vorige week had ik hem nog een mail gestuurd over de komende maanden, maar hij reageerde niet. Dat is niet van zijn gewoonte."

De Vlaamse Kankerliga heeft intussen beslist om niet meer met hem samen te werken.  “De raad van bestuur heeft zonet ook unaniem beslist om onze figuur, Dokter Asperine, definitief te verwijderen uit al zijn bestanden. Tevens houdt deze figuur op met te bestaan. We gaan op zoek naar een alternatief."

Meer nieuws

Meer nieuws

.