“Mensen, denk eindelijk eens na, en laat Julie Van Espen niet enkel een herinnering zijn”
PMN
“Mensen, denk eindelijk eens na, en laat Julie Van Espen niet enkel een herinnering zijn”
Foto: Photonews

Enkele weken geleden werd Julie Van Espen vermoord. Ze werd door Steve Bakelmans om het leven gebracht.

Dat is toch hoe wij denken dat het gegaan is. In werkelijkheid verliep het allemaal toch anders. Toen Mike pogingen aan het doen was om zijn huwelijk met Marjolein te redden, had hij intussen wel een geheime romance met de 23-jarige Joni V, schrijft Dag Allemaal.

Romance
Joni uit Rotselaar bewaarde de berichtjes van Mike en kan dus bewijzen dat ze een romance had met hem tijdens ‘Blind Getrouwd’. Ze wilde een toekomst met Mike uitbouwen, maar dan verbrak hij plots alle contact. Hij wil haar nu zelfs zwijgplicht opleggen.

Stapelverliefd
“Maar die gunst verdient hij niet", aldus een emotionele Joni. “Ik was stapelverliefd op Mike. Tot ik na enkele afspraakjes niets meer van hem hoorde. Hj moest de breuk met Marjolein nog verwerken, was de uitleg... En nu toont hij op z'n Instagram een innige foto van zichzelf met een andere vrouw, die Hannah. Ik voel me verraden.”

Marjolein
Voor alle duidelijkheid: Joni lag niet aan de basis van de breuk met Marjolein. “Nee, dat denk ik niet. Mike heeft er mij ook weinig over verteld, over dat huwelijk. `Met Marjolein valt gewoon niet samen te leven”, zei hij weleens. Maar meer ook niet”, aldus Joni.

Meer nieuws

Meer nieuws

.