Zij weten het zeker: “Deze actrice keert nog terug naar Familie en daar mogen we heel blij om zijn”
PMN
Zij weten het zeker: “Deze actrice keert nog terug naar Familie en daar mogen we heel blij om zijn”
Foto: VTM

Het belooft vanaf maandag weer een spannende week te worden in Familie. Er staat weer vanalles te gebeuren.

Filip en Mathilde zullen hun bezoek starten in Flander’s Bike Valley in Beringen, een open innovatiecentrum voor de wielerindustrie opgericht door 4 lokale KMO’s en Flanders’ Make. Na een bezoek aan de incubator en de windtunnel volgt een rondleiding in het bedrijf Ridley, meldt Het Belang van Limburg.

Vervolgens verplaatst het koningspaar zich per fiets naar Heusden-Zolder trekken. Hier zullen ze aankomen op de oude mijnsite. Ze bezoeken er eerst de Luchtfabriek, waar de voormalige machinezalen omgetoverd werden tot een ontdekkings- en getuigenisruimte om het mijnverleden te herbeleven. Aansluitend gaan Filip en Mathilde naar het Centrum voor Volwassen Onderwijs CVO De Verdieping, waar ze verschillende gesprekken zullen hebben. Het bezoek eindigt in het stadhuis van Heusden-Zolder.

Het hele bezoek bezorgt de veiligheidsdiensten grote kopzorgen. Als de koning en koningin zich per fiets over straat verplaatsen, verhoogt dat het risico op een aanslag enorm. Het gevaar kan dan echt van alle kanten komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.