Nicolas trekt conclusie over zijn relatie met Debby Pfaff: “Als het zo zit, moeten we ermee stoppen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ze zijn bijna zeven jaar getrouwd. Debby Pfaff en Nicolas Liebaert zijn wel twee uitersten.

“Ik zeg altijd tegen Debby dat geen haar op mijn hoofd eraan denkt om er een punt achter te zetten. Het moet maar lukken. Er is maar één weg: rechtdoor. Anderzijds moet Debby niet bij mij blijven omwille van onze kinderen. Als ze mij niet meer ziet zitten, is het jammer genoeg voorbij. Als er geen liefde en passie meer is, moet je ermee stoppen”, zegt Nicolas in TV-Story. 

“Of er nog genoeg liefde passie is? Slapen is tijdverlies. Elke ochtend neem ik mijn vrouw vast en wil ik haar knu elen maar dan wil ze met rust gelaten worden en verder slapen.” Maar daar plaatst Debby wel een kanttekening bij. “Jouw wekker loopt dan ook af om vier à vijf uur! Soms heb ik bijvoorbeeld staan strijken tot middernacht, hé. Een mens heeft wel acht uur slaap nodig.”

“Ach, ik denk dat we allebei een partner willen die niet al te makkelijk is, waar pit in zit. Maar soms heb ik nood aan rust, en die krijg je niet aan de zijde van Nicolas. We moeten dus blijven zoeken naar de gulden middenweg. Ooit gaan we die vinden. Als we oud en versleten in een rusthuis of serviceflat zitten”, lacht Debby.