'Koning Albert is er zeker van dat Delphine onmogelijk zijn dochter kan zijn'

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koning Albert zit in nauwe schoentjes. Per dag dat hij weigert om zijn DNA af te staan, moet hij van het hof van beroep een dwangsom van 5.000 euro betalen.

Het is nog niet zeker op koning Albert zijn DNA zal afstaan. De koning zit momenteel in het buitenland en zal de hele zaak pas maandag bespreken met zijn advocaat. Zijn advocaat zegt zelf ook niet te weten wat de vorst nu van plan is.

Koning Albert mag thuis niet meer spreken over Delphine, zo schrijft Het Nieuwsblad. Dat heeft konining Paola hem verboden. De vorst vindt het niet waard om daar ruzie over te maken. Koning Albert staat immer bij Paola in het krijt. Ze heeft hem al veel misstappen moeten vergeven. Zo moest Paola in 1993 al haar vrijheid opgeven om koningin te worden.

'De vraag is waarom Albert nu plots wel Delphine zou erkennen', schrijft de krant. ij heeft haar al zowat twintig jaar geleden verstoten. En volgens sommigen is hij gewoon zo gebrainwasht dat hij intussen echt gelooft dat zij onmogelijk zijn dochter kan zijn.