VTM reageert op de kritiek op ‘Liefde voor Muziek’ dit seizoen krijgt
PMN
VTM reageert op de kritiek op ‘Liefde voor Muziek’ dit seizoen krijgt
Foto: VTM

Het is opvallend dat ‘Liefde voor Muziek’ geen hits oplevert. Dat was de voorbije seizoenen wel het geval.

Katie Hopkins, die bekend werd door reality tv en nu columns schrijft voor verschillende Britse kranten, trok naar Molenbeek en had er ook een gesprek met burgemeester Françoise Schepmans (MR), meldt Het Laatste Nieuws.

De journaliste stelde de burgemeester vragen over een lijst die ze een maand voor de aanslagen in Parijs ontvangen zou hebben. Daar stonden 80 namen op, onder meer die van Salah en Brahim Abdeslam en Abdelhamid Abaaoud.

“Ik had een lijst van meer dan dertig namen, maar het was niet de taak van de lokale politie om deze mensen te volgen. Dit was de taak van de federale politie en dat is het nog steeds”, was het antwoord van Schepmans.

Hopkins was nadien erg scherp voor de burgemeester. “Zij had die lijst met die namen maar ze deed er niets mee. Ze zei dat het niet haar taak was. Dit is een deel van het probleem in de jihadihoofdstad van Europa. “Politici knijpen een oogje dicht, omdat ze afhangen van moslims om stemmen te winnen.”

En ze had het ook over de partij Islam. “Die partij wil scheiding tussen en mannen en vrouwen op het openbaar vervoer. Ze willen overal halal en overal Sharia. Over welke generatie het ook gaat, veel moslims in België staan nog met één been in hun thuisland. Oude moslimtradities wegen zwaarder door dan elke Europese erfenis die ze ondertussen hebben.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.