VTM

Jo Hens is boos: “Met de beste wil ter wereld, ik kan het niet begrijpen! Het is een verschrikkelijke zaak”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Jo Hens tourt met zijn coverband ‘Level Six’ het land rond. Daarnaast kan je hem ook als Niko aan het werk zien in ‘Familie’.

Jo Hens is erg aangedaan door de moord op Julie Van Espen. “Ik heb dat gruwelijke nieuws van dichtbij gevolgd, want dat drama speelde zich bij mij achter de hoek af”, vertelt Jo in TV- Familie.

“Mijn vriendin fietst ook geregeld door die buurt, gelukkig is er haar nog niets overkomen. Maar dit is een verschrikkelijke zaak, ik heb er wakker van gelegen. Waar gaan we naartoe als zoiets kan gebeuren? Ik hoor mensen opperen dat Julie ‘wel langs een gevaarlijke weg’ reed. Maar welke baan mag nu gevaarlijk zijn, en dan nog op klaarlichte dag. Helaas is alles mogelijk de dag van vandaag.”

“Oké, je kan zeggen dat een meisje ‘s nachts niet alleen op de weg moet, want ook heel erg is. Maar als het overdag ook niet meer kan...Dan zitten we met een héél groot probleem. Het kan ook niet dat Steve Bakelmans op vrije voeten was. Ik stel me de vraag waarom er niet veel strenger wordt opgetreden. En dat het twee jaar duurt voor die zaak voorkomt, met de beste wil van de wereld, gewoonweg niet te begrijpen."

Tags jo hens