Deze zanger wil heel graag deelnemen aan het Songfestival: "Dit jaar was een gemiste kans, dus bel mij"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ook dit jaar werd het Songfestival voor ons land geen succes. De 18-jarige Eliot raakte niet door in een zwakke eerste halve finale.

Allicht zal het Songfestival volgend jaar in Nederland plaatsvinden. De Nederlanders zijn dit jaar de absolute topfavoriet om de wedstrijd te winnen.

Dat zou betekenen dat het Songfestival volgend jaar in onze achtertuin plaatsvindt. En er is alvast één iemand die heel graag wil deelnemen. Niemand minder dan Zjef Van Echelpoel heeft zich al kandidaat gesteld.

Hij heeft zijn bedenkingen dat ons land zelfs niet door de halve finale raakte. "Dat is zuur", zegt hij op zijn Facebook. "Die Elliot kan misschien wel een sympathieke kerel zijn, maar dit is een gemiste kans. Ik heb er nochtans op voorhand voor gewaarschuwd."

"Ik heb in elk land een vriendin gehad. Ik wil heel graag naar het Songefestival graag. Als men mij de kans geeft, wat allicht nooit zal gebeuren, maar als mij de kans geeft om m'n liefde voor die fantastische landen te bezingen op het Songfestival, je hebt mijn nummer, hé. Ik zou ons land zo goed vertegenwoordigen. Ik zou er niet mee lachen, je moet daar geen schrik voor hebben. Bel mij nu maar gewoon."