Acteur Jef De Smedt licht tipje van de sluier: "Het wordt weer spannend in Familie"
PMN
Acteur Jef De Smedt licht tipje van de sluier: "Het wordt weer spannend in Familie"
Foto: Medialaan

Acteur Jef De Smedt heeft een tipje van de sluier gelicht over wat er ons nog te wachten staat in Familie. Hij deed dat op de sociale media.

“Ik heb gevraagd om mijn agenda na donderdag leeg te houden”, merkt Gert op in Hallo. “In het weekend wil ik bekomen van ‘Gert Late Night’. Je bent van maandag tot donderdag eigenlijk constant bezig met dat programma en dat is wel zwaar.”

Gert vindt dat het grote publiek hem ook enorm onderschat heeft. “Bij het grote publiek was ik vooral bekend als 'Gertje': iets waar ik heel trots op ben hoor, laat dat duidelijk zijn. Maar daarnaast hebben Hans, Danny (Verbiest, red.) en ik ook samen Studio 100 uit de grond gestampt. Terwijl in de hoofden van sommige mensen mijn aandeel alleen bestond in het praten met een hond, denk ik.”

“Ik heb me daar ook nooit druk in gemaakt. Maar het was toch prettig om tijdens 'De Slimste Mens' vast te stellen dat dat beeld van mij ontkracht werd. Dat programma heeft mijn leven grondig veranderd: zonder 'De Slimste Mens' zaten we hier nu niet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.