VTM

Jonas Van Geel geeft voor dit gigantisch veel geld uit: “Het gaat zeker om 600.000 euro”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat Jonas Van Geel (34) voor de wind. De presentator/acteur/zanger wordt straks voor de eerste keer papa en ook op zakelijk vlak mag hij niet klagen.

Het verrast financieel expert Thierry Debels niet in TV- Familie. “Jonas heeft natuurlijk een vet contract bij VTM. “En naast al zijn tv-werk is hij nog met honderd-en één andere projecten bezig: zingen, acteren, presenteren. Deze jongen kan zoveel verschillende kanten uit. Bovendien beschikt hij ook over een uitstekende boekhouder.”

En Thierry weet meer. Zo heeft Jonas recent nog een bom geld uitgegeven. “Hij heeft zich namelijk op de vastgoedmarkt begeven. Dat zal zeker wel op aanraden van zijn boekhouder zijn. Nu, Jonas Van Geel hád al vastgoed in z’n firma zitten, en hij heeft nu dus bijgekocht. Dat moet een heel riant gebouw zijn, want die investering bedraagt ruim 600.000 euro.” 

“Waar het pand zich juist bevindt, is niet op te maken uit de openbare jaarresultaten van zijn firma. Maar het kan hier evengoed over een aankoop in het buitenland gaan. Een mooi vakantiedomein in Frankrijk of zo. Waarom ook niet, hé”, besluit Thierry