Peter Van de Veire neemt belangrijk besluit na dood van Christophe Lambrecht

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Peter Van de Veire vertoeft momenteel in Israël. Daar zag hij gisteravond hoe Elliot niet door de halve finale raakte voor ons land.

Het Songfestival zal voor Peter Van de Veire een goede afleiding zijn. Hij is immers enorm geschrokken van de dood van zijn vriend Christophe Lambrecht. Die stierf op 48-jarige leeftijd ten gevolge van een hartaanval.

“Ik vind het mijn plicht om daar aanwezig te zijn”, licht Peter toe in Dag Allemaal. “Verwacht van mij geen politieke uitspraken tijdens de finale. Da’s mijn taak niet. Ik laat me onbevangen omtoveren door alles wat wat ik deze week te zien krijg.”

De dood van Christophe Lambrecht doet ook Peter nadenken. “De laatste tijd denk ik er toch over na om mijn leven wat anders in te richten. Het wordt me nog maar eens pijnlijk duidelijk dat ik dringend moet tijd maken voor wat écht telt. Bij MNM loopt er bijvoorbeeld heel wat talent rond waar ik de fakkel aan kan doorgeven. Dat ik er nu luidop over praat, kan een eerste stap te zijn om iets te doen aan m’n belachelijke agenda."