Meghan en Harry mogen eindelijk William en Kate ontvangen, maar nog steeds is er iemand belangrijk nog niet op bezoek geweest

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De baby van Meghan Markle en prins Harry is intussen iets meer dan een week oud. En nog steeds is niet iedereen op bezoek geweest.

Meghan Markle en prins Harry wilden na de geboorte van hun baby Archie wat privacy, die hebben ze ook ruimschoots gekregen. Zo duurde het wel heel lang vooraleer prins William en zijn vrouw Kate Middleton op bezoek kwamen.

William heeft met Kate nu toch een bezoek gebracht aan zijn neefje. Dat het lang duurde vooraleer hij op bezoek ging, kwam door de drukke agenda van beide koppels. Zo reisde Harry naar Nederland, terwijl Kate en William vorige week nog in Wales werden verwacht.

Gisteren mochten Meghan en Harry dan eindelijk William en Kate ontvangen. Dat gebeurde ver weg van de pers in Meghan's en Harry's woonst in Windsor. En zonder kinderen George, Charlotte en Louis. Zij moeten Archie dus nog voor de eerste keer zien.

Nu moet opa Charles nog op bezoek komen. Hij zag zijn kleinkind nog niet, door zijn drukke agenda. Charles zal allicht snel op bezoek gaan bij zijn kleinkind. Vlak na de geboorte vloog hij naar Duitsland voor een vierdaags bezoek.