VTM

Andy Peelman heeft geen goed nieuws over zijn rol in ‘De Buurtpolitie’

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Andy Peelman raakte in Vlaanderen bekend door ‘De Buurtpolitie’. Hij zal ook te zien zijn in de nieuwe film.

Andy Peelman zijn aandeel in de film zal beperkt zijn. “Ik hou het bij een kunstje met m’n hond Barry. Ik kon me niet vrijmaken om een hele act in te studeren, omdat de filmopnamen samenvielen met andere opdrachten. Ik maak nog reportages voor VTM Kids, en voor VTM een nieuw programma over buitenlandse politiekorpsen, die ik ter plaatse bezoek. Bovendien ben ik ook nog bezig met theater. Tot eind juli heb ik niet één dag verlof”, legt Andy uit in Dag Allemaal.

Er komt ook een twaalfde seizoen van ‘De Buurtpolitie’ aan. “Daarin zal ik minder aanwezig zijn”, onthult Andy. “Niet dat ik er helemaal mee stop, maar ik moet afbouwen om het allemaal te kunnen blijven combineren.” 

“Vijf jaar geleden ben ik heel enthousiast in het verhaal van ‘De Buurtpolitie’ gestapt, maar ik had nooit gedacht dat het zo’n succes zou worden. Ik krijg nu heel wat andere aanbiedingen, die ik niet wil laten schieten. En ik wil ook tijd vrijmaken voor m’n gezin, want die hebben me de voorbije weken al veel moeten missen.”