Evy Gruyaert houdt haar hart al vast: “Nee, mijn zoontje ook niet, hé! Laat het uit”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Evy Gruyaert kan je tegenwoordig ook beluisteren op radiozender Nostalgie. Samen met bekende Vlamingen zoekt ze uit wat het is om rond de leeftijd van 40 jaar te zijn.

Evy Gruyaert kwam al meermaals in het nieuws dat ze veel last heeft van migraine. De presentatrice is nu het gezicht van Week tegen de migraine. Evy twijfelde niet toen ze de vraag kreeg.

“Ik denk niet dat ik eruitzie als een zielig iemand. En net dát wil ik uitdragen. Migraine is een aandoening die ik heb. Een serieuze aandoening, maar het belemmert me niet om te doen wat ik graag doe. Hopelijk kan ik zo het stigma wat wegwerken. Want ik denk dat ik wel voor de meeste van m’n lotgenoten kan spreken: wij zijn geen sukkelaars of opgevers. We vragen gewoon begrip”, legt Evy uit in Dag Allemaal.

Al is er ook een kans dat haar zoontje Alec (6) last zal krijgen van migraine. “Alec klaagt geregeld over hoofdpijn. Dan hou ik m’n hart vast en denk ik: ‘Hij ook niet, hé.’ Ik hoop dat hij er van gespaard blijft, maar de kans bestaat dat ook m’n kinderen migraine krijgen."