VTM

Sofie Dumont en VTM nemen drastisch besluit

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sofie Dumont gaat deze zomer aan het werk bij de RTBF. Daar zal ze een kookprogramma aan elkaar praten.

“Het is een echt zomerprogramma, dus we gaan heel kort op de bal spelen. Vandaar dat we nog maar één opnameweekend achter de rug hebben. Maar het was heel tof. Met mijn collega Benjamin heb ik al meteen een goede klik. Hij babbelt en lacht graag, net als ik”, licht Sofie Dumont toe.

“Het is geleden van 2012 dat de zender een eigen kookprogramma had, en nu willen ze daar hard op inzetten. Met afleveringen van maar liefst negentig minuten, meteen nadat daar het seizoen van The Voice Belgique is afgelopen.”

Zien we Sofie binnenkort ook terug op VTM? “Ik heb geen contract meer bij VTM, maar we stellen regelmatig nieuwe projecten voor en zien wat er uit de bus komt. Nu ligt de focus even op Grillmasters. Dat vergt veel tijd en energie. Al is het niet de bedoeling om alleen nog maar actief te zijn in Wallonië. Via sociale media krijg ik trouwens fijne reacties op de heruitzendingen van De Keuken van Sofie op Vitaya. De recepten zijn misschien al iets ouder, maar ze blijven makkelijk te bereiden én lekker."