An Lemmens krijgt het heel moeilijk als je sms'je leest van overleden radiopresentator Christophe Lambrecht

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
An Lemmens had het moeilijk toen ze een sms'je tegenkwam van Christophe Lambrecht. De radiopresentator overleed op 48-jarige leeftijd door een hartfalen.

An Lemmens vierde zondag moederdag. Een dag waar ik enorm van genoten heb. En ik besef dat ik een ongelooflijke gelukzak ben, omdat ik én mijn eigen mama kan vieren die met haar 75 jaar nog fris en fruitig is, én mag vieren dat ik mama ben van zo’n lieve, gezonde dochter én dat ik die mooie dag heb mogen doorbrengen met alle mensen die ik zo graag zie", klinkt het bij An op de sociale media.

"Er zijn zoveel kinderen die een moeder of vader moeten missen. Zoveel ouders die een kind moeten missen... Ik scrollde gisteren door de berichtjes die Christophe Lambrecht en ik de afgelopen jaren naar elkaar gestuurd hebben. En kwam op dit sms’je van hem, naar aanleiding van een, noem het gerust tirade, die ik op social media gepost had. Omdat ik genoeg had van de tendens die er heerste om over het ouderschap te klagen."

"Lieve Christophe, ik ben blij dat we het over veel dingen eens waren, en dit was misschien wel het belangrijkste. Pak elkaar goed vast, elke dag. Zeg elke dag dat je elkaar graag ziet. En wees dankbaar voor elk moment samen. Het leven kan soms hard en onverwacht toeslaan. En op dat moment wil je dat je van elkaar weet hoeveel je van elkaar houdt."