Laura Tesoro reageert op de kritiek die ze te slikken krijgt

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Gisteren stonden in 'Liefde Voor Muziek' de hits van Laura Tesoro centraal. Op de deelname van haar kwam wel wat kritiek.

Veel mensen vonden dat Laura Tesoro niet genoeg nummers had om te kunnen deelnemen. "Ik heb natuurlijk nog niet zo heel veel nummers, dus hun keuze was beperkt", reageert ze in Het Laatste Nieuws. "Maar gelukkig hebben ze er allemaal één kunnen kiezen."

"Het was oprecht een heel fijne groep en op den duur was daar niets meer van te merken. We konden het allemaal goed met elkaar vinden. Maar dat neemt niet weg dat ik toch nog onder de indruk was, hoor. De meesten zitten al zo lang in het vak en vertelden geweldige verhalen over het leven op tour. Dat heb ik allemaal nog niet meegemaakt, al hoop ik wel dat het ooit zover komt. Het fijne was dat de opdracht van het programma iedereen terug op hetzelfde niveau zette."

Vandaag treedt ook Elliot op in de eerste halve finale van het Songfestival in Tel Aviv. "Ik vind het een heel leuk nummer", zegt Laura. "Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het dit jaar niet echt op de voet gevolgd heb, mijn focus lag de voorbije maanden vooral op 'Liefde voor muziek'."