Buckingham Palace met handen in het haar: "Een catastrofe wat Meghan deed bij de geboorte van haar zoontje Archie"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week woensdag stelden Meghan Markle en prins Harry hun zoontje Archie voor aan de pers. Angela Levin, die gedurende een langere periode gesprekken met prins Harry (34) had en een biografie samenstelde over de man van Markle, meldt dat er onweer in de lucht hangt.

Het is al langer geweten dat Meghan Markle het niet zo nauw neemt met de regels in Buckingham Palace. Daar  weten ze zich intussen echt geen raad meer met de Amerikaanse. "Ik kan melden dat Buckingham Palace, dat niet te spreken is over de vastberadenheid van Meghan om dingen op haar manier te doen, al verregaande acties heeft ondernomen om haar bezigheden in te perken", citeert Het Laatste Nieuws Angela Levin.

"Er hangt onweer in de lucht", gaat ze verder. "De leden van de koninklijke familie hopen nu dat Meghan zich gedeisd houdt en dat ze enkele maanden van haar pasgeboren zoontje Archie zal genieten, zonder nog méér koninklijke protocollen te breken. Maar ze heeft al vaak genoeg haar eigen ‘publiciteitsmachine’ laten draaien, zelfs al verstoort ze daarmee het werk en de procedures van het Britse hof.” 

Levine meldt ook dat Buckingham Palace de geboorte van Archie een complete catastrofe vond. Men heeft het dan voor al over de manier waarop het naar de buitenwereld gecommuniceerd wordt. "Buckingham Palace was compleet in shock", zegt ze. "De prins was al acht uur geboren en toen er werd gecommuniceerd. Pas toen kwamen er berichten dat Meghan aan het bevallen zou zijn. Waarom wou ze de wereld zo bedotten? Niemand die het weet.”