VTM

Laura Tesoro moet er niet van weten: "Zo gelukkig zijn die niet! Ze kunnen niet eens meer op straat komen"

bron: Joe
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vandaag staan in 'Liefde Voor Muziek' de nummers van Laura Tesoro centraal. Laura werd destijds ontdekt door Koen Wauters in 'The Voice'.

Laura Tesoro nam ook deel aan het Eurovisiesongfestival met 'What's the pressure'. Het leverde haar wat internationale bekendheid op. Zelfs Justin Timberlake herkende haar nog.

"Maar ik streef niet naar internationale bekendheid", vertelt Laura in het Joe-programma 'Zot Gedraaid'. "Dat hoeft voor mij niet. Het behoort volgens mij niet bij de mogelijkheden en het is voor mij ook geen doel op zich. Ik heb daar zelfs nog nooit over nagedacht."

"Als ik de rest van mijn leven mag blijven doen wat ik nu doe, dan zou ik al heel tevreden zijn. Ik zou het natuurlijk wel heel fijn vinden om over de grens te gaan, maar dat mag dan Nederland of Frankrijk zijn. Amerika gaat niet. Ik kan niet opboksen tegen bijvoorbeeld Ariana Grande. Die sterren kunnen gewoon niet buitenkomen. Ik denk niet dat die zo gelukkig zijn. Ik wil nog op vakantie kunnen gaan naar Spanje en dat niemand mij daar kent."