Felle kritiek op Gert Verhulst en James Cooke: “Wie bezielt hen eigenlijk om zoiets te doen? Ik begrijp het niet”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Maandag start er weer nieuwe week van ‘Gert Late Night’. Gert Verhulst en James Cooke ontvangen dan weer drie gasten op hun boot.

Jules Harnot is tv-criticus voor Dag Allemaal. Hij vindt het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ maar niets. “Ik heb stilaan mijn buik vol van het stuurloze ‘Gert Late Night’ en ik begrijp niet wat de twee roergangers bezielt om hun geesteskind zo te laten verloederen”, klinkt het streng.

“Maar als de nood het hoogst is lijkt de redding nabij. De laatste aflevering vertoonde tekenen van beterschap. Jan Schepens werd, nog maar eens, te kakken gezet door een fan/acteur, James liet zich een dag opsluiten in de gevangenis van Brugge en een voormalige gedetineerde maakte duidelijk dat zulks niet om te lachen was.” 

“Twee maagden op leeftijd (m/v) legden uit waarom ze nog niet aan seks zijn toegekomen en de 10-jarige ‘uitvinder’ Mauro babbelde iedereen onder tafel. Samen goed voor een onderhoudend uurtje infotainment dat laat verhopen dat de zwalpende Evanna opnieuw de juiste koers te pakken heeft en het heel misschien toch nog goed komt met Gert Late Night.”