Lindsay twijfelt nog: “Ik heb een heel goede band met mijn broer Christoff en ik wens het mijn dochter Lisa-Marie toe”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het kostte Lindsay veel moeite om zwanger te geraken. Anderhalf jaar geleden lukte het dan nog via ivf en beviel de zangeres van haar dochtertje Lisa-Marie.

Lange tijd dacht Lindsay dat ze niet zwanger kon worden. Ze vond toen steun bij zieneres Rita. “Ik nam deel aan haar rozenkransen”, zegt Lindsay in Het Nieuwsblad. “Ik en mijn broer Christoff hebben veel steun aan haar. Ik kwam ook iemand tegen die gespecialiseerd was in magneettherapie. Ze zei dat ik een magneet in mijn broekje moest dragen. Die beschermen me dan tegen de straling van gsm’s en zorgen voor een betere doorbloeding.”

Haar man Kris geloofde er niet echt in. “Maar als zij daar kracht uithaalde, wilde ik haar dat niet afpakken”, bedenkt hij zich. “Ik wou alles proberen”, gaat Lindsay verder. “En drie maanden later was ik effectief zwanger.”

Lindsay twijfelt aan een tweede kindje. “Ons hart zegt, ja, omdat ik een heel goede band heb met mijn broer Christoff en ik Lisa-Marie nog een broertje of zusje toewens. Maar ons verstand zegt nee. Ik ben bijna 41 jaar.” Daar is Kris het mee eens. “We moeten gelukkig zijn met wat we hebben. En we hebben Lisa-Marie. Dat is al een wonder."