Hugo bijzonder emotioneel: “Mijn hart zal afsterven van verdriet, lang ga ik dan niet meer leven”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Nicole en Hugo vormen al jaren een onafscheidelijk duo. Ze waren ook aanwezig op de begrafenis van Paul Severs en dat heeft hen wel aan het denken gezet.

“Ik schiet tegenwoordig al vol wanneer ik Nicole eens goed vastpak en haar in de ogen kijk. Ik weet het niet, maar ik denk dat dat komt omdat ik besef dat onze tijd samen almaar korter en korter wordt”, legt Hugo uit in Het Laatste Nieuws.

“Op de begrafenis van Paul Severs viel het ons ook zwaar. Er was het verdriet om een toffe collega die gestorven was, maar er was ook heel erg het besef van: 'En nu is 't aan onze generatie, straks zijn wij aan de beurt. Het doet ons beseffen dat we nu nog harder moeten genieten van al wat we doen.”

“Hoe onnozel het ook mag klinken: in het geval dat Nicole eerst komt te gaan, denk ik dat ik niet lang zal overleven. Mijn hart zal breken, zoals je dat nog hoort bij partners die ineens alleen komen te staan. Ik ga mijn hart dan gewoon laten afsterven van verdriet. Zie nu... Er alleen nog maar aan denken dat ik zonder haar moet leven, is ondraaglijk voor mij."