Jeroen Meus laat het niet gebeuren: “Die aflevering gaan we niet uitzenden”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Eén
Jeroen Meus is tegenwoordig ook quizmaster. Hij nam door omstandigheden de presentatie van ‘Twee tot de zesde macht’ over van zijn vriend Bart De Pauw.

Er komen gemengde reacties op Jeroen Meus als presentator. Sommigen vinden hem heel goed en anderen vinden zijn grappen dan weer niet geslaagd. “Super, Jeroen! Je doet dat heel goed”, zegt een kijkster. “Het mag van ons elke dag zondag zijn.” En bij iemand anders klinkt het dan weer zo: “Meus is en blijft een kok, geen presentator zoals Bart De Pauw. Jeroen wil plezant doen en dat lukt hem niet.”

Jeroen wilde de quiz doen slagen en begon heel vastberaden aan zijn avontuur. Dat werpt ook zijn vruchten af want de kijkcijfers zijn nog steeds heel goed.

‘Tijdens de opnames was Jeroen ook heel streng voor zichzelf’, staat er te lezen in Dag Allemaal. ‘Zo belandde er een hele aflevering in de vuilnisbak omdat ‘t resultaat door Jeroen niet goed genoeg werd bevonden. Het zegt iets over de toewijding waarmee hij deze nieuwe professionele uitdaging is aangegaan.'