Kijker heeft interessante theorie over seizoensfinale van Familie: "Dit gaat Marie doen"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het ziet er niet goed uit voor Marie. Gisteren werd een bebloede schoen en een insulinespuit gevonden bij het kanaal. De politie besloot daarop om Iris te arresteren.

Het maakt het alleen maar mysterieuzer op want Iris lijkt nu ook nog eens dingen te verzwijgen. Een kijker deelde op de sociale media een interessante theorie.

"Ik denk dat Marie haar eigen dood in scène heeft gezet", luidt het. "Er raakte ook al bekend dat er voor de seizoensfinale ook in het buitenland is gefilmd. Volgens mij is Marie naar Afrika gevlucht met haar baby."

"Intussen komt men te weten dat ze haar eigen dood in scène heeft gezet en ontdekken waar Marie zou kunnen verblijven. Lars en Véronique zetten de achtervolging in en volgen haar naar Afrika. Hoe het zal aflopen, zien we pas volgend seizoen."

En er is meer. "De webreeks kreeg ook de naam 'Spoorloos'. Ik denk dat je in webreeks van deze zomer de hele zoektocht van Lars en Véronique naar de baby kan volgen." 

Of het klopt, weet de kijker natuurlijk niet. Op vrijdag 28 juni krijgen we een antwoord op onze vragen want dan zendt VTM de seizoensfinale uit.