Sven De Ridder stelt zijn vrouw en heeft prachtige boodschap voor haar verjaardag
PMN
Sven De Ridder stelt zijn vrouw en heeft prachtige boodschap voor haar verjaardag
Foto: Instagram

Sven De Ridder heeft donderdag op de sociale media zijn vrouw voorgesteld. De acteur deed dat naar aanleiding van haar verjaardag.

En dan is er natuurlijk nog dat andere icoon van Familie, Jacky Lafon. De actrice, die met glans de rol van zatte Rita speelde, hoopt dat ze nu ook mag terugkeren. Een paar jaar geleden trok ze er zelf de stekker uit omdat ze de druk niet meer aankon.

“Toen ik het nieuws van Martine vernam, heb ik haar meteen een sms gestuurd om te zeggen hoe content ik was voor haar”, zegt Jacky in Dag Allemaal. “Over Martines verhaallijn weet ik niets. Kijk, hé, het is normaal dat er in een soap personages komen en gaan, maar de manier waarop haar vertrek destijds verlopen is, is jammer.”

En nu maar hopen dat ook Jacky snel een telefoontje krijgt. “Dat hoop ik ook! Het begint al te kriebelen. Maar ik vrees dat er voor Zatte Rita geen terugkeer in zit. Martine zei me vaak: `Gij zult er nog wel in opduiken.' Ik hoop het, maar ik heb geen glazen bol. Soit, ze mogen me altijd bellen, want ik heb er fantastische jaren meegemaakt en met lieve mensen samengewerkt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.