"Het is een schande wat er na de begrafenis van Paul Severs gebeurd is"
PMN
"Het is een schande wat er na de begrafenis van Paul Severs gebeurd is"
Foto: Photonews

De familie van Paul Severs is nog steeds in diepe rouw om zijn dood. Het zal tijd vragen om deze klap te verwerken.

Na een mislukte hartoperatie, gezwellen in haar baarmoeder en het verlies van haar mama, is de 39-jarige Xandee nu ook haar lief kwijt. Hij maakte een einde aan hun relatie.

Discussies
Jorg stond haar de vorige keren telkens bij, maar nu ze staat ze er echt helemaal alleen voor. "Ik dacht echt dat ik met Jorg oud zou worden, maar hj dacht daar plots anders over', vertelt Xandee zuchtend in Dag Allemaal. "Elk koppel heeft weleens discussies, maar ik had dit totaal niet zien aankomen. Ik denk dat het hem allemaal te veel werd. Ik was het voorbje jaar niet de vroljkste thuis."

Intimiteit
"Ik ben minstens twintig kilo bijgekomen, wellicht door de antidepressiva. Maar ooit hoop ik weer de oude Sandy te zijn en in elkaars armen te liggen, maar als je zo vaak geopereerd wordt, is er minder intimiteit, hé."

"Niet zien aankomen"
"Hij ziet het helaas niet meer zitten met mj, nee. Jorg heeft me gezegd dat ik moet beseffen dat het voorbij is. Er zjn dingen gebeurd waar ik liever niet over wil uitweiden, die geleid hebben tot zjn beslissing. Het is wel jammer dat hj er nooit eerder iets van gezegd heeft. Ik heb nog gevraagd om onze relatie een kans te geven, maar hij wil niet meer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.