Lindsay kijkt niet uit naar die dag: "Ik ga tranen met tuiten huilen"
PMN
Lindsay kijkt niet uit naar die dag: "Ik ga tranen met tuiten huilen"
Foto: Photonews

Lindsay De Bolle is dol op haar dochtertje Lisa-Marie. De kleine spruit is intussen ook al 1,5 jaar oud.

Maar het terug gaan optreden valt Lindsay veel zwaarder dan gedacht. “Ik heb het er echt moeilijk mee om Lisa-Marie los te laten, mijn hart doet zeer telkens ik ga optreden”, zegt Lindsay in Het Belang van Limburg. “

Facetime
“Als ze dan bij mijn ouders is terwijl ik op de baan ben, Facetime ik heel veel. En dan kan ik er ook niet vertrekken: ik ben al een half uur vroeger daar, en blijf vaak zowat rondtrappelen. ' Allez, nu ben ik weg hé!' Om haar dan toch weer snel een kus te gaan geven.”

Zwaar
"Terug gaan werken, valt me inderdaad zwaarder dan verwacht. Mijn allereerste optreden na mijn zwangerschap was het concert van Jan Smit in het Sportpaleis.” 

Christoff
“Meteen een beproeving. Ik vond het zo moeilijk dat ik Lisa-Marie die avond maar
meteen heb meegenomen. Omdat ik wist dat ze daar over goede kleedkamers beschikken, en mijn familie ook aanwezig was - Christoff moest uiteraard ook optreden die avond. Maar 's anderendaags moest ik weer optreden, en dan ging dat niet meer.” 

Opvoeden
“Ik wil haar ook niet elke avond mee op de baan nemen hé, dat gaat nu eenmaal niet. En dan heb ik nog het geluk dat ik haar zelf kan opvoeden: ik ben overdag veel thuis, dus hoeft ze niet naar de crèche. En voor de rest springen mijn of Kris' ouders bij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.