Wendy Van Wanten heeft verrassend nieuws: Met deze bekende Vlaming gaat ze een duet zingen
PMN
Wendy Van Wanten heeft verrassend nieuws: Met deze bekende Vlaming gaat ze een duet zingen
Foto: Photonews

Er is verrassend nieuws over Wendy Van Wanten. De zangeres heeft in 2020 een feestjaar voor de boeg.

Op de terugweg liep het helemaal fout. Volgens De Lijn vielen de jongeren de buschauffeur en reizigers lastig op bus 683, die van Zaventem naar Mechelen rijdt. Het incident werd gemeld aan de politie, die de bus liet stoppen ter hoogte van het gemeentehuis in Zemst, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Bus
De jongeren werd rond 14 uur van de bus gehaald door de politie. Het ging om een groep van zo’n 20 personen. Ze moesten allemaal hun papieren laten zien, maar daar bleef het bij.

Opnieuw fout
En ‘s avonds waren er opnieuw problemen met een groep jongeren, dit keer aan de uitgang van het domein. “De politie begeleidde de groep naar de bushalte, maar op de bus zelf ging het al snel opnieuw fout. Veertig jongeren begonnen onderweg de bus af te breken. Samen met politiepatrouilles uit de omgeving werden opnieuw alle jongeren gecontroleerd. Maar na overleg met het parket werd beslist om de bus te escorteren naar Vilvoorde. Daar stapten de jongeren over op Brusselse bussen”, aldus commissaris Van Steenbergen.

Camerabeelden
De politie gaat nu aan de hand van beelden proberen te achterhalen wie zich allemaal schuldig maakte aan vandalisme, zodanig de schuldigen gestraft kunnen worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.