KMI waarschuwt nu ook met code geel: Hagelbollen die wel 2 centimeter groot kunnen worden en dat is niet alles
PMN
KMI waarschuwt nu ook met code geel: Hagelbollen die wel 2 centimeter groot kunnen worden en dat is niet alles
Foto: Pixabay

Er komt geen fraai weer onze richting uit. We moeten dus voorzichtig zijn. Dat is ook de boodschap van het KMI.

Al neemt Christoff tussendoor toch wel even de tijd voor zijn familie. Hij heeft onlangs aan zijn zus Lindsay nog een opvallend voorstel gedaan.

Christoff stelde zijn zus voor om ook een carrière in Duitsland te beginnen. “Maar ik heb daar vriendelijk voor bedankt”, zegt Lindsay in Het Belang van Limburg. “Ik heb ambitie, maar die reikt in de eerste plaats tot Vlaanderen. Het is hier groot genoeg om mijn platen te blijven maken en optredens te blijven doen.” 

Huismus
“Ik ben op dat vlak een huismus. Christoff, die moet van hot naar her: van het ene hotel naar het andere, verplaatsingen van 800 kilometer… Dat is niks voor mij.”

“Ik ken bijvoorbeeld al geen Duits. Christoff heeft daar ook een taalbad voor moeten nemen. Enkele jaren geleden hebben we ons eens in Nederland gewaagd, maar dat was niet echt iets voor mij. Het is er gewoon anders, en weer ergens van nul beginnen is ook niet evident.” 

“En vooral: ik zou Lisa-Marie niet kunnen achterlaten. Ik heb altijd gezegd dat ik mijn kind wil zien opgroeien, dat wil ik niet inruilen voor de kans dat ik mogelijk succes zou oogsten in het buitenland.”

kmi

Meer nieuws

Meer nieuws

.